Božićni sajam – javni poziv za prijavu prodajnih mjesta

Božićni sajam – javni poziv za prijavu prodajnih mjesta

Turistička zajednica grada Svetog Ivana Zeline organizator je događanja „Advent u Sv. Ivanu Zelini 2018”, koje uz organizaciju božićnog sajma okuplja i promovira ostale božićno-novogodišnje programe koji se u Svetom Ivanu Zelini odvijaju tijekom mjeseca prosinca.

Božićni sajam će se realizirati obavljanjem prodajne djelatnosti iz drvenih kućica koje će biti postavljene na prostoru Trga Ante Starčevića u razdoblju od 14. – 24. 12. 2018.

Za Advent 2018 osigurali smo šator.

Radno vrijeme sajma je od 08.00-21.00 h, a obavezno je biti otvoren od 14:00-21:00 h. Potpisom Ugovora obvezujete se na navedeno radno vrijeme. Izlagači mogu ostati i duže ili doći ranije ali moraju poštivati radno vrijeme, u protivnom će biti udaljeni sa sajma.

Turistička zajednica grada Svetog Ivana Zeline poziva sve pravne i fizičke osobe registrirane za obavljanje prodaje robe da iskažu interes za sudjelovanjem na Božićnom sajmu. S obzirom na ograničen broj prodajnih mjesta, prednost će se kod ustupanja kućica dati fizičkim i pravnim osobama čija je djelatnost registrirana na području grada Svetog Ivana Zeline, a koje u svom asortimanu imaju ukrasne i umjetničke predmete, nakit, božićno-novogodišnje ukrase, igračke, čestitke, suvenire, svijeće, aranžmane, prigodne prehrambene proizvode kao što su bomboni, kolači, med, vino, rakija te ostale nenavedene prigodne predmete (prema redoslijedu zaprimljenih prijava).

Prijave se zaprimaju za:

  1. Prigodna prodaja gore navedenog asortimana u drvenim kućicama u šatoru
  2. Prigodna prodaja božićnih aranžmana i sl. ispred šatora

Izlagačima će se mjesto-kućica osigurati bez naknade. Izlagači su dužni osigurano prodajno mjesto sami prigodno dekorirati.

Molimo da prijavu obavezno dostavite na definiranom obrascu prijavnice koji nalazi se u prilogu ovom dopisu, s naznakom datuma prijave.

Prijave se zaprimaju do 07.12.2018. na e-mail adresu Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili na adresu Turistička zajednica grada Svetog Ivana Zeline, Trg Ante Starčevića 13, 10380 Sveti Ivan Zelina.

Više informacija možete dobiti upitom na e-mail adresu Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite., ili pozivom na broj 01/2061-808.

Kontakt

  • Trg Ante Starčevića 13, 10380 Sv. Ivan Zelina, HR
  • +385 1 2061 808

Radno vrijeme

PON-PET
8-16