Javni poziv za davanje na korištenje prostora na javnim površinama za manifestaciju „Svetoivanjski dani 2018.“

Javni poziv za davanje na korištenje prostora na javnim površinama za manifestaciju „Svetoivanjski dani 2018.“

  • OBJAVLJENO 06. 06. 2018. | ZADNJA PROMJENA 11. 06. 2018.

TURISTIČKA ZAJEDNICA GRADA SVETI IVAN ZELINA
Trg Ante Starčevića 13
10380 Sveti Ivan Zelina
OIB: 60155307304
IBAN: HR8523600001101472058

KLASA:
UR. BROJ: 13/2018
Sv. Ivan Zelina, 24.04.2018.

Turistička zajednica Grada Svetog Ivana Zeline, dana 24.04.2018. godine, objavljuje

JAVNI POZIV
za davanje na korištenje prostora na javnim površinama ZA MANIFESTACIJU „SVETOIVANJSKI DANI 2018.“

1. PODACI O ORGANIZATORU
Naziv: TURISTIČKA ZAJEDNICA GRADA SVETOG IVANA ZELINE
Adresa: Trg Ante Starčevića 13, 10380 Sveti Ivan Zelina
OIB: 60155307304
IBAN: HR8523600001101472058

2. OSOBA ILI SLUŽBA ZADUŽENA ZA KONTAKT
Osoba koja je zadužena za pružanje informacija u svezi ovog javnog poziva: Marinka Zubčić (TZG)
tel/fax: 385 (01) 2061-808, ili e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..

3. PREDMET JAVNOG POZIVA
Predmet javnog poziva čine lokacije na javnoj površini zelinskog Sportsko-rekreacijskog centra, koje će se dati na korištenje u svrhu obavljanja prigodne prodaje za vrijeme održavanja manifestacije „Svetoivanjski dani 2018. godine“ koja će se održati u vremenskom razdoblju od 21. lipnja do 25. lipnja 2018. godine, kako slijedi:

LOKACIJA 1. Namjena korištenja: Lokacije za prodaju

Nude se na korištenje prostori na javnoj površini na prostoru održavanja manifestacije u svrhu postavljanja pokretnih naprava/štandova i sl. za prigodnu prodaju za vrijeme održavanja.
Površina: Osnovna površina iznosi 2 m2.

Naknada za korištenje: 400,00 kn za cijelo vrijeme trajanja korištenja za površinu od 2 m2. Svaki dodatni m2 naplaćuje se 150 kn.
Prostori su namijenjeni za prodaju plodina, šećerne vune, sladoleda, balona, bižuterije, suvenira, prezentaciju proizvoda i usluga tvrtke, prodaju knjiga i sličnog.

Ukupan broj prostora nije ograničen.

Korisnici su dužni o svome trošku urediti i opremiti uređajima i inventarom prostor, kao i osigurati nesmetano obavljanje djelatnosti.

Na predmetnim prostorima moguće je obavljati djelatnost u skladu s namjenom utvrđenom u ovom javnom pozivu. Ukoliko zakupac lokaciju koristi suprotno namjeni dozvoljenoj ugovorom o korištenju, koji će se temeljiti na uvjetima iz ovog javnog poziva, ugovor o korištenju će se automatski otkazati bez povrata uplaćenih sredstava.

Korisnici su dužni obavljanje svoje djelatnosti na prostorima iz ovoga javnog poziva uskladiti sa svim relevantnim zakonskim propisima i podzakonskim aktima Republike Hrvatske koji se odnose na istu, te u tu svrhu o svom trošku ishoditi sve eventualne dozvole i odobrenja nadležnih tijela za obavljanje djelatnosti na prostoru koji koriste.

Korisnici su u cijelosti odgovorni trećim osobama, a u slučajevima novčanih potraživanja nastalih zbog nepridržavanja odredaba zakonskih propisa i podzakonskih akata Republike Hrvatske.
Korisnici jamče i isključivo su odgovorni za sigurnost trećih osoba (gosti, zaposlenici, osoblje Organizatora, službene osobe) na prostoru koji koriste.

Korisnik je dužan riješiti prijavu i izvršiti uplatu naknade ZAMP-u u slučaju izvođenja ili reprodukcije bilo kakvog glazbenog programa.

Na dan predviđen za početak preuzimanja prostora, u 9:00 sati održat će se dogovor sa zakupcima i odrediti lokacije za sve korisnike. Bez dogovora postavljeni štandovi biti će uklonjeni na trošak korisnika.
Naknada u ugovoru o korištenju plaća se jednokratno, najkasnije do dana preuzimanja prostora.

Korisnik je obvezan prilikom preuzimanja prostora predstavniku organizatora predati dokaz o uplaćenoj naknadi za korištenje.

Davanje prostora bez naknade:

a) Davanje prostora na korištenje UMJETNICIMA radi PRODAJE vlastitih djela
Na prostoru se vrši prodaja umjetničkih predmeta vlastite izrade: slike, bižuterija, predmeti od drveta, keramike, stakla, svile, čestitke i sl.
Prodajna mjesta dodjeljuju se bez plaćanja naknade.
Korisnici su dužni prostor sami prigodno dekorirati.

b) Davanje prostora na korištenje fizičkim i pravnim osobama sa područja grada Svetog Ivana Zeline
Organizator će ustupiti prostor fizičkim i pravnim osobama čija je djelatnost registrirana na području grada Svetog Ivana Zeline, a koje u svom asortimanu imaju ukrasne i umjetničke predmete, suvenire, proizvode starih zanata i tradicijskih obrta, unikatne tradicionalne rukotvorine, ručne radove i suvenire od prirodnih materijala, domaću i tradicionalnu hranu i piće, vino, pčelarske proizvode, ljekovito bilja i preparate te prirodnu kozmetiku, ekološki uzgojenu zdravu hranu i prehrambene suvenire, kao i druge raznovrsne proizvode obiteljskih poljoprivrednih gospodarstava (OPG-ova).
Prodajna mjesta dodjeljuju se bez plaćanja naknade.
Korisnici su dužni prostor sami prigodno dekorirati.

4. SADRŽAJ, NAČIN IZRADE I NAČIN DOSTAVE PONUDE
Pisana ponuda mora sadržavati:

Lokacija 1:

1. Osnovne podatke o ponuditelju (naziv, adresa, tel/fax, OIB).
2. Izvadak o registraciji iz odgovarajućeg registra iz kojeg je vidljivo da je ponuditelj registriran za djelatnost, koju želi obavljati na predmetnom prostoru.

Za lokacije bez naknade:

1. Osnovne podatke o ponuditelju (naziv, adresa, tel/fax, OIB),
2. potvrdu o članstvu u HZSU-u, HDLU-u, ULUPUHU-a ili u nekom drugom likovnom udruženju odnosno izvadak o registraciji iz odgovarajućeg registra iz kojeg je vidljivo da je ponuditelj registriran za djelatnost, koju želi obavljati na predmetnom prostoru,
3. katalog, opis ili fotografije predmeta prigodne prodaje.

Ponuditelj dostavlja ponudu u izvorniku u papirnatom obliku u zatvorenoj omotnici na adresu organizatora navedenu u ovom natječaju.

Na omotnici je ponuditelj obvezan naznačiti:

- na prednjoj strani omotnice:
TURISTIČKA ZAJEDNICA GRADA SVETI IVAN ZELINA
Trg Ante Starčevića 13
10380 Sveti Ivan Zelina
s naznakom «ZA JAVNI POZIV – ZA MANIFESTACIJU SVETOIVANJSKIH DANA 2018.– NE OTVARATI»

- na poleđini:
Naziv i adresa ponuditelja

5. DATUM, VRIJEME I MJESTO DOSTAVE PONUDA I OTVARANJA PONUDA
Adresa na koju se dostavljaju ponude: TURISTIČKA ZAJEDNICA GRADA SVETI IVAN ZELINA, Trg Ante Starčevića 13, 10380 Sveti Ivan Zelina
Rok za dostavu ponuda je 11.06.2018. godine.
Otvaranje ponuda neće biti javno.

6. OSTALE ODREDBE
Javni poziv će se objaviti na web stranici TZG Sv. Ivan Zelina i Grada Sv. Ivan Zelina
Jedan ponuditelj može dati ponudu samo za jednu lokaciju ili više lokacija.
Organizator pridržava pravo poništenja poziva ili djelomičnog poništenje pojedine točke poziva bez ikakve odgovornosti prema sudionicima poziva i bez obaveze pojašnjenja svoje odluke. Za prostor za koji nije u otvorenom roku ovog poziva pristigla nijedna ponuda, organizator ima pravo prihvatiti i ponude pristigle nakon roka ali pod istim uvjetima ovog poziva.

Organizator ima pravo odbiti bilo kojeg ponuditelja bez obrazloženja ako iz nekog razloga smatra da mu treba uskratiti lokaciju ili proizvodi nisu primjereni.

TZG Sveti Ivan Zelina
Marinka Zubčić, direktorica

Kontakt

  • Trg Ante Starčevića 13, 10380 Sv. Ivan Zelina, HR
  • +385 1 2061 808

Radno vrijeme

PON-PET
8-16

Ove stranice koriste kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Nastavkom pregleda web stranice slažete se sa korištenjem kolačića.
U redu