13. Međunarodni viteški turnir

13. Međunarodni viteški turnir

  • OBJAVLJENO 12. 06. 2019. | ZADNJA PROMJENA 17. 06. 2019.

Uzbudljive viteške borbe, natjecanja u srednjovjekovnim vještinama, spektakularno noćno osvajanje utvrde samo su dio bogatog programa koji će posjetitelje svih generacija vratiti u veličanstveno doba vitezova.
Posjetitelji će moći prošetati živopisnim srednjovjekovnim trgovištem u kojem će svoje tradicijske proizvode ponuditi kovači, stolari, lončari, travari, medari i drugi zanatlije. Ljubitelji gastronomije imat će priliku uživati u srednjovjekovnim jelima, kušati medeno pivo, aromatizirano vino Hipokras ili neka druga pića spravljena po originalnim srednjovjekovnim recepturama koja će se nuditi u sklopu festivala srednjovjekovnih pića.
Djeca će kroz igru i zabavu upoznati vitezove, čarobnjake i vile te poslušati priče o hrabrosti i odvažnosti. Najodvažniji mališani imat će priliku i sami postati vitezovi u dječjoj opsadi srednjovjekovne utvrde za koju će biti prikladno naoružani – papirnatim kuglama i drvenim mačevima.
BESPLATNI PRIJEVOZ IZ ZAGREBA

Galerija slika

Kontakt

  • Trg Ante Starčevića 13, 10380 Sv. Ivan Zelina, HR
  • +385 1 2061 808

Radno vrijeme

PON-PET
8-16

Ove stranice koriste kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Nastavkom pregleda web stranice slažete se sa korištenjem kolačića.
U redu