KTR design Deželić

KTR design Deželić

KTR DESIGN DEŽELIĆ radionica posvetila se izradi svijećnjaka od inoxa, te stavila naglasak na novi moderan Hrvatski dizajn. 

Izrađujemo pojedinačne svijećnjake, te slažemo cjeline od tri, četiri i pet komada svijećnjaka na jednoj podlozi, kao na primjer adventski vijenac. Po narudžbi možemo napraviti i svijećnjake po Vašim željama i potrebama.

Također izrađujemo svijećnjake od metala modernog dizajna, te ih kombiniramo sa staklom i keramikom prema zahtjevu tržišta.

Svijećnjaci su namijenjeni dekoraciji naših domova, te dekoraciji hotela, restorana i spa centara. U ponudi imamo vaze od inoxa modernog dizajna svih veličina, stalci za zastavice od inoxa te kombinacije prema želji kupca.

Uspješnost proizvodnje te tržišna vrijednost temelji se na originalnim i fino obrađenim predmetima u želji da stvorimo novi Hrvatski moderni dizajn, u čemu smo i uspjeli.

KTR DESIGN DEŽELIĆ
Nespeš 19, 10380 Sv. Ivan Zelina
-nakit od inoxa, svećnjaci,...
Kontakt: 01/2069 060, 098 185 2426
e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. 

Više u ovoj kategoriji: Arte-keramika »

Kontakt

  • Trg Ante Starčevića 13, 10380 Sv. Ivan Zelina, HR
  • +385 1 2061 808

Radno vrijeme

PON-PET
8-16

Ove stranice koriste kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Nastavkom pregleda web stranice slažete se sa korištenjem kolačića.
U redu